SentiSquare | Newsroom | Nalaďte si CEO SentiSquare Tomáše Brychcína v podcastu

Nalaďte si CEO SentiSquare Tomáše Brychcína v podcastu_

Published on 29|04|2021 by Lucie Kolářová

Machine learning je neuvěřitelně rychle se vyvíjející obor – každý měsíc se objeví nějaká převratná myšlenka. Jak v SentiSquare držíme krok s rychlým tempem? Čím to je, že algoritmy SentiSquare se blíží úspěšnosti člověka? Jakou novinku chystáme na rok 2021?

Odlehčené povídání s Tomášem v posledním vydání podcastu pro technologické nadšence SCRIPTease. Není jen o IT, je stejně tak o businessu, ve kterém se SentiSquare pohybuje už od roku 2014. Tomáš dokáže poutavě mluvit o programování robotů stejně jako o praktických implementacích u klientů.

Nalaďte podcast ještě dnes!