SentiSquare | Newsroom | SentiSquare získali ocenění Rising Stars v žebříčku Deloitte Technology Fast 50

SentiSquare získali ocenění Rising Stars v žebříčku Deloitte Technology Fast 50_

Published on 19|11|2020 by Lucie Kolářová

Deloitte již přes 20 let vyhlašuje žebříček nejrychleji rostoucích technologických společností Deloitte Technology Fast 50 CE.

Letos zde uspělo nejvíce českých firem v celé historii soutěže. Kategorie Rising Stars je šance pro nové, rychle rostoucí firmy, které mají velký potenciál, ale ještě nedosahují parametrů do žebříčku Fast 50. V této kategorii začínali velcí hráči jako Prusa Research, Kiwi.com či STRV.

“Velmi si vážíme toho, že jsme se letos do žebříčku také dostali a jsme hrdí v jaké dobré společnosti se nacházíme. Někteří ze zúčastněných jsou také naši klienti, například Rohlik.cz nebo Kiwi.com. To ukazuje, že inovativní technologické firmy, které rostou, využívají služeb či technologií ostatních firem ze žebříčku, a vznikají tak úspěšná obchodní partnerství těch nejinovativnějších,” říká Peter Kesch, Business development manager SentiSquare.